Közösségi oldalak

Belföld

Szabálysértés, bűncselekmény és körözés miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében

Békés megyében 2021. december 6-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.


A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. december 6-án előállítottak egy kondorosi férfit, aki 9 óra 45 perc körül Kondoroson, a Liget utcában úgy közlekedett egy személyautóval, hogy nincsen jogosítványa. A 20 éves férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy férfi ellen, mert eltiltás hatálya alatt vezetett. A rendőrök 2021. december 6-án 15 óra 45 perc körül Zsadányban, a Béke utcában igazoltatták. Miután kiderült, hogy egy korábbi szabálysértés miatt még egy hónapig nem vezethetett volna, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. december 6-án elfogtak egy dévaványai férfit, akit két budapesti rendőrkapitányság és a Monori Rendőrkapitányság is körözött. Lopás, járművezetés az eltiltás hatálya alatt és tulajdon elleni szabálysértés miatt van folyamatban ellene büntetőeljárás. A 24 éves férfit a rendőrök előállították és az elfogásáról értesítették a körözését elrendelő hatóságot – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.