Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Csorváson, két őrizetbe vétel és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Csorváson, a Mikszáth Kálmán utca és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében, 2021. december 7-én 11 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. Az elsőbbségadás elmulasztása miatt történt balesetben a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Békés megyében a rendőrség 2021. december 7-én őrizetbe vett két férfit, mert vezettek annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta őket a járművezetéstől. Az egyik férfit a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség járőre állította le 5 óra körül Doboz külterületén, a sarkadi férfi személygépkocsit vezetett. A másik férfit a rendőrök Békésszentandrásról állították elő, ő robbanómotoros kerékpárral közlekedett. Mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök 2021. december 7-én 21 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Dózsa György útról egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfit. Az igazoltatáskor a helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is olyan magas érték lett, amely szerint a férfi bűncselekményt követett el, ezért a Békéscsabai Rendőrkapitányságon eljárás indult ellene.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna