Közösségi oldalak

Belföld

Rendszámcsaló Békésszentandráson, őrizetbe vétel Szarvason és Szeghalmon, ittas sofőr Orosházán

Egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja Békésszentandráson, őrizetbe vétel Szarvason és Szeghalmon, ittas járművezetés Orosházán.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. november 17-én 11 óra 15 perc körül Békésszentandráson a Fő utcán állítottak meg egy személyautót és annak vezetőjét. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a kocsin nem az a rendszámtábla van, amit kiadtak rá, egy másik kocsiról szerelték át erre. Az autóról ugyanis egy korábbi intézkedés alkalmával a rendőrök levették a rendszámot, mivel az átírási kötelezettség elmulasztása miatt a hatóság kivonta a forgalomból. A rendőrök az autót vezető férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Nem volt vezetői engedélye annak a férfinak, akit 2023. november 18-án 9 óra 15 perc körül igazoltattak a rendőrök Szarvason, a Hunyadi utcában. A férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vett őrizetbe a rendőrség egy férfit, mert 2023. november 19-én, Szeghalmon többször is felkereste a testvérét annak ellenére, hogy a járásbíróság ezt megtiltotta neki. A férfit gyorsított eljárásban három napon belül bíróság elé állíthatják.

A gyanú szerint ittasan vezetett az a férfi, akivel szemben 2023. november 19-én 3 óra körül intézkedtek a rendőrök Orosházán. Személyautóval közlekedett a Kiss Ernő utcában, de amikor látta, hogy a rendőrök közúti ellenőrzés miatt meg akarják állítani, lekanyarodott a Kupa Vezér utcára. Kanyarodás után lesodródott az útról és fának ütközött. A férfi nem sérült meg, de kocsiban anyagi kár keletkezett. A helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív lett nála, az ittas vezetés gyanúját pedig a további mérések is megerősítették. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna