Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán, Mezőberényben és Orosházán folytatódik a toborzás

Ezen a héten is folytatódik a toborzás Békés megyében. Békéscsabán, Mezőberényben és Orosházán várják a rendőrök a hivatásos szolgálat iránt érdeklődők jelentkezését.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ezen a héten öt helyszínen tart toborzást. Békéscsabán, a Kós Károly Technikum és Szakképző Iskolában november 20-án 8 órától 10 óráig várják az érdeklődőket. Ugyanezen a napon 10 óra és 11 óra között Békéscsabán, a Csaba Center földszintjén működik majd információs pont, majd másnap november 21-én a Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégiumba lehet majd tájékozódni a legfontosabb tudnivalókról. Mezőberényben november 22-én 9 órától a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium épületében állítják majd fel az információs standot, míg november 25-én 8 órától Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumban várják a hivatásos szolgálat iránt érdeklődőket.

Akik a toborzó eseményekre nem tudnak elmenni, a rendőrség honlapján is megtalálnak a képzésekről minden információt. Emellett a karrier@bekes.police.hu e-mail címre küldött levélben is lehet érdeklődni, jelentkezni – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna