Közösségi oldalak

Belföld

Rács mögött a piásan, jogsi nélkül, lopott kocsival villanyoszlopnak hajtó férfi

Ittasan, jogosítvány nélkül, lopott kocsival ütközött villanyoszlopnak egy férfi Mezőberényben. A baleset előtt nem sokkal rendőrök akarták igazoltatni, de nem állt meg. A Békési Rendőrkapitányság több eljárást indított ellene.

Országúti fényszóróval közlekedett egy autós 2024. április 2-án 23 óra 50 perc körül Mezőberényben, a Táncsics Mihály utcában. A járőrök igazoltatni akarták, de nem állt meg, hanem bekanyarodott egy utcába, ahol néhány méterrel arrébb villanyoszlopnak ütközött. Az összetört autóból ketten ugrottak ki és megpróbáltak elmenekülni. A kocsi vezetőjét, egy 20 éves helyi férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy ittas és nincs jogosítványa. A járművet, amivel balesetezett, a város főteréről lopta el. Nem volt nehéz dolga, ugyanis nyitva volt, és kulcsot is benne hagyta a tulajdonos.

A Békési Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt, és három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett jármű önkényes elvétele és ittas vezetés miatt is büntetőeljárás is indult ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.