Közösségi oldalak

Belföld

Piások buktak meg Békéscsabán és Békésszentandráson, körözött autó és hamis okmány lefoglalása a határon

Békés megyében 2022. május 4-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2022. május 4-én Békés megyében. Egyiküket Békéscsabán, a másik férfit Békésszentandráson igazoltatták. Mindketten személygépkocsit vezettek. A pozitív eredménnyel végződött légalkoholmérések után a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket és büntetőeljárást indítottak ellenük.

Battonyán, a közúti határátkelőhelyen, 2022. május 4-én délután személygépkocsival belépésre jelentkezett egy nigériai férfi. A határrendészeknek egy angol vezetői engedélyt adott át, amiről az ellenőrzését végzők megállapították, hogy nem eredeti. A férfi ellen a román hatóság indít eljárást.

Körözött személygépkocsit foglaltak le a rendőrök 2022. május 4-én Gyulán, a közúti határátkelőhelyen. A német honosságú autóval egy román férfi akart Magyarországra jönni. Miután kiderült, hogy a járművet a német hatóság körözi, a Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói lefoglalták azt. A férfi visszament Romániába – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.