Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán, Szarvason és Sarkadon balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. május 5-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békéscsabán, az Andrássy út és a Trefort utca kereszteződésében 9 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik járművezető könnyebben megsérült.

Másfél órával később szintén Békéscsabán, a Lencsési úton, az egyik gyalogos-átkelőhelyen egy személyautó vezetője elsodort egy nőt, aki elesett és súlyosan megsérült.

Szarvas külterületén 11 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy másiknak. Mindkét járművezető nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Dózsa György út kereszteződésében 15 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak és összeütközött vele. Az utóbbi jármű vezetője megsérült, sérülése nem súlyos.

Sarkadon, a Gyulai út és az Anti út kereszteződésében található körforgalomban 18 óra 30 perc körül egy kerékpáros lány nem biztosított elsőbbséget és elé hajtott egy személygépkocsinak, amely elütötte. A mentők a fiatalt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban

Harry Kane: az Európa-bajnoki cím az egyik legfontosabb trófea

Gareth Southgate szövetségi kapitány szerint felfelé ívelő tendenciát mutat az angol válogatott teljesítménye, Harry Kane

Alvaro Morata: az Eb megnyerésére kell koncentrálni

Alvaro Morata, a spanyol labdarúgó-válogatott csatára azt mondta, neki és csapattársainak is elsősorban az Európa-bajnokság

A Fradi öregfiúkkal ünnepeltek Dévaványán

A Fradi öregfiúkkal együtt ünnepelték szombat délután Dévaványa várossá nyilvánítása évfordulóját. A két zöld-fehér alakulat

YouTube csatorna