Közösségi oldalak

Belföld

Piás sofőrök buktak meg Pusztaföldváron és Békéscsabán

Ittas autósokat állítottak elő a rendőrök Pusztaföldváron és Békéscsabán. Az egyik férfinek nincs jogosítványa, úgy vezetett, ezért őrizetbe került.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2021. június 6-án őrizetbe vett egy nagyszénási férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Pusztaföldváron, a Rákóczi utcában állították le, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett büntetőfeljelentést is tettek ellene, mert az igazoltatásakor végzett légalkoholmérés eredménye szerint ittasan vezetett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. június 7-én 2 óra 30 perc körül Békéscsabán is. Szintén egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol miután újabb két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.