Közösségi oldalak

Belföld

Piás sofőr Gyulán, körözés alapján intézkedtek a rendőrök Dévaványán és Orosházán

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2024. január 8-án 21 óra 30 perc körül Gyulán, a Popovics Jusztina utcában. Egy férfit ellenőriztek, aki személygépkocsit vezetett, amikor megállították és a helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív értéket mutatott. Mivel a további mérések is megerősítették az ittas vezetés gyanúját, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. január 8-án 10 óra 30 perc körül Dévaványán elfogtak egy férfit, akivel szemben a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rendelt el körözést szeméremsértés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Előállítása után átadták a körözést elrendelő szerv munkatársainak.

Az Orosházi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot az ellen a nő ellen, akit 2024. január 8-án 10 óra 45 perc körül fogtak el a rendőrök Orosházán. A nőt előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták az ügyében eljáró bírónak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.