Közösségi oldalak

Belföld

Példásan küzdöttek, dicséretet kaptak

Példásan küzdöttek, dicséretet kaptak

Több érmet szereztek a Békés megyei rendőrök a Belügyminisztérium 2023. évi TEK Budo és Küzdősport Gálán, Budapesten.

Budapesten rendezték meg 2023. november 11-én a TEK Budo és Küzdősport Gálát, ami egyben BM pontszerző küzdősportverseny. A megmérettetés versenyszámában, illetve súly- és korcsoportjában négy Békés megyei rendőr szerzett érmet. Arannyal tért haza Nagy Viktor, aki a ROKK Rendőrképző Akadémia rendőrjárőr tanulója. Második helyezést ért el Szlávik Gergő, a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrmestere.

Bronzérmes lett Makra Dávid r. őrmester, aki a Szarvasi Rendőrkapitányságon szolgál, míg Hári Hunor, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának őrmestere szintén a dobogó harmadik fokára álhatott fel. Mellettük szép eredményt ért el Turzó Zoltán r. törzsőrmester (Békés MRFK Rendészeti Igazgatóság) és Papp Zoltán r. törzszászlós (Gyula Határrendészeti Kirendeltség) is, ők mindketten azonos versenyszámban és súlycsoportban, de különböző korcsoportban mérték össze erejüket, felkészültségüket, és mindketten negyedikek lettek. A sporteseményen részt vett Lédeczi János r. százados is (Gyula Határrendészeti Kirendeltség), aki szintén megállta a helyét az erős mezőnyben.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon 2023. november 16-án a küzdősportban jeleskedő rendőröket Vörös Ferenc r. ezredes, rendőrfőkapitány köszöntötte. Emléklappal gratulált kollégáinak a kiváló eredményekhez, és hangsúlyozta, hogy nagyra értékeli a kitartásukat – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.