Közösségi oldalak

Belföld

Körözés alapján, engedély nélküli vezetés és lopás miatt intézkedtek a rendőrök

A Békés Megyei Rendőr- főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2023. november 15-én elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék sikkasztás miatt adott ki elfogatóparancsot. A 36 éves sarkadi férfit őrizetbe vették.

Engedély nélküli járművezetés miatt tettek szabálysértési feljelentést a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. november 15-én. Gyomaendrődön, az Áchim András utcában egy személygépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a rendőrök. Az igazoltatáskor kiderült, hogy nem vezethetett volna, mert nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a rákóczifalvai férfit őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják.

Parfümöket és egy elektromos arcszőrnyírót lopott el egy férfi és egy nő 2023. november 15-én Gyulán, egy drogériából. A termékekről letépték az áruvédelmi eszközt, majd elrejtették a ruházatukba. A rendőrök előállították a 41 és 46 éves nőt és férfit a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták őket – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.