Közösségi oldalak

Belföld

Öt helyszínen is személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. augusztus 25-én, az Okány és Nagygyanté közötti úton történt halálos közlekedési baleseten kívül még négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Dobozi úti kerékpárúton 10 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros érintőlegesen nekiütközött egy másiknak. A balesetben az egyik biciklis könnyebben megsérült.

Két órával később Orosházán, a Mikszáth Kálmán utca és a Dózsa György utca kereszteződésében egy kerékpáros fiú nem adott elsőbbséget egy kisteherautónak és összeütköztek. A fiatal fiú könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Tompa utca és a Veres Péter utca kereszteződésében 14 óra 30 perc körül két személygépkocsi ütközött egymásnak. Az egyik autó egy kerítésnek is nekicsapódott, a jármű vezetője és utasa egyaránt nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Dobozon, a Kút utca és a Széles utca kereszteződésében 18 óra 45 perc körül elesett egy kerékpáros férfi. A biciklis, akinél felmerült az ittasság gyanúja súlyosan megsérült – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!