Közösségi oldalak

Belföld

Ittas sofőr Orosházán, szabálysértés Békéscsabán, körözés alapján intézkedtek a rendőrök Vésztőn

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 25-én 8 óra előtt néhány perccel Orosháza külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 55 éves csorvási férfit a rendőrök előállították, majd miután az Orosházi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. augusztus 25-én szabálysértési őrizetbe vett egy 30 éves békéscsabai férfit, mert Békéscsabán, a Szent László utcában személygépkocsit vezetett úgy, hogy nem rendelkezett érvényes jogosítvánnyal. A rendőrök az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Vésztőn, 2022. augusztus 25-én 20 óra előtt néhány perccel a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei elfogtak egy 32 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A vésztői férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!