Közösségi oldalak

Belföld

Öt baleset, négy könnyű és két súlyos sérült az elmúlt 24 órában Békés megyében

Békés megyében 2021. május 31-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tótkomlós külterületén 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, fának csapódott, majd az oldalára borult. A balesetben a járművet vezető nő könnyebben megsérült.

Egy órával később Orosházán, a Rákóczi út és a Deák Ferenc utca kereszteződésében egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak, és összeütköztek. A mentők a segédmotoros kerékpár vezetőjét nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Madách utca és a Tompa utca találkozásánál 14 óra 15 perc körül szintén egy autó és egy segédmotor-kerékpár ütközött össze, a kétkerekű járművel közlekedő férfi könnyebben sérült.

Negyed órával később Medgyesbodzás külterületén egy menetrend szerint közlekedő busz vezetője azért, hogy elkerüljön egy balesetet, hirtelen irányt váltott és fékezett. Egy utas a manőver közben nekiesett a busz egyik korlátjának és súlyos sérülést szenvedett.

A 47-es számú főút Békéscsaba és Csorvás közötti szakaszán 18 óra körül egy személygépkocsi átment a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy szabályosan közlekedő kistehergépkocsival. A személyautó vezetője könnyű, míg a teherautó vezetője súlyos sérülést szenvedett.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!