Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Orvvadászat gyanúja Kétegyházán, lopás Tótkomlóson, távoltartó határozat szabályainak megszegése Telekgerendáson, garázdaság Békéscsabán, közokirat-hamisítás gyanúja a határon.

Engedély nélkül vadászott le egy őzet egy férfi 2024. február 23-án a délutáni órákban Kétegyházán. A bejelentés után a rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akinél megtalálták az elejtéshez használ dróthuzalokat és a feldolgozáshoz használt csontozókést is. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfi ellen orvvadászat bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 23-án 20 óra 45 perckor egy bejelentést követően tetten értek egy férfit, aki bemászott egy tótkomlósi családi ház udvarára és onnan háztartási eszközöket és szerszámokat akart elvinni. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és lopás vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Megszegte a megelőző távoltartás szabályait az a férfi, aki 2024. február 23-án 15 óra 30 perc körül annak ellenére kereste fel volt élettársát Telekgerendáson, hogy a Békéscsabai Járásbíróság ezt megtiltotta neki. A rendőrök előállították, őrizetbe vették és a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrei 2024. február 24-én 2 óra 10 perckor szolgálatteljesítés közben az egyik italozó előtt azt látták, hogy egy férfi ököllel megütött egy másik férfit, aki ettől elesett és a fejét a járdába ütötte. A rendőrök a sérülthöz mentőt hívtak, a bántalmazó férfit pedig előállították a rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt eljárás indult ellene.

Kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsit vezető férfi 2024. február 25-én 23 óra 30 perc körül a gyulai közúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a jármű műszaki érvényességét igazoló dokumentum hamis. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a teherautó albán állampolgárságú sofőrjét közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna