Közösségi oldalak

Belföld

Őrizetbe vételek, lopás, eltiltás hatálya alatti járművezetés és garázdaság Békés megyében

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 19-én őrizetbe vett egy gyulai férfit, aki ellen lopás és más bűncselekmények miatt folyik büntetőeljárás. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ugyanezen a napon egy békéscsabai férfit vett őrizetbe, ő Békéscsaba belvárosában a járókelőket megbotránkoztató módon viselkedett, ezért garázdaság szabálysértés elkövetésével gyanúsítják és három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2024. február 19-én reggel érkezett bejelentés arról, hogy február 6-a és 13-a között egy mezőhegyesi telephelyről villanymotort, kábeleket loptak. A bűncselekményt a gyanú szerint egy mezőhegyesi és egy battonyai férfi követte el, őket a rendőrök előállították és lopás bűntett miatt eljárást indítottak ellenük.

Ecsegfalván, 2024. február 19-én dél körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert az igazoltatásakor kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett. Személygépkocsival volt, de nem ülhetett volna volán mögé, mert két hónapra, március 22-éig a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A férfi ellen büntetőeljárás indult.

Mezőberényben, a Hunyadi János utcában 2024. február 19-én kora este két férfi szóváltásba keveredett egymással és a vita tettlegességig fajult, kölcsönösen ököllel többször megütötték egymást. A Békési Rendőrkapitányság mindkét férfit garázdasággal gyanúsítja, ügyükben nyomozást rendeltek el – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.