Közösségi oldalak

Belföld

Őrizetbe vétel, könnyű sérüléses baleset és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés

A Békés megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 2023. április 11-én kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, aki a gyanú szerint Békéscsabán és Kondoroson terjesztett tiltott bódító hatású szert.

Gyomaendrődön, 2023. április 11-én 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy parkoló autónak. A kocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ülhetett a volán mögött. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, a rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit.

Két férfi vezetői engedélyét vették el a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2023. április 11-én Békés megyében, mindketten személygépkocsit vezettek. Egyiküket 8 óra 30 perc körül állították le Gyulán, a Karácsony János utcában. A másik férfit kora este igazoltatták Mezőberényben, a Csabai úton. Miután mindkettőjüknél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, a rendőrök előállították őket és büntetőeljárást indítottak ellenük – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!