Közösségi oldalak

Belföld

Az ünnepek alatt, kilenc értetlen veszélyeztette az embereket piálása miatt Békésben

Békés megyében az ünnepi hosszú hétvége alatt kilenc járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök ittasság gyanúja miatt. Közülük heten személyautóval, egy nő tehergépkocsival, egy férfi pedig segédmotoros kerékpárral közlekedett.

Békés megyében a húsvéti hosszú hétvégén, 2023. április 7-e és 10-e között kilenc járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök ittasság gyanúja miatt. Békéscsabán, Orosházán, Medgyesegyházán, Nagyszénáson, Zsadányban és Köröstarcsán személygépkocsit vezető férfiaknál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

A Köröstarcsán igazoltatott autósnak nincs vezetői engedélye, mert egy korábbi szabálytalansága miatt a Békési Rendőrkapitányság az ellene indult eljárás befejezéséig eltiltotta a járművezetéstől.

Békésszentandráson, a Szabadság úton 2023. április 9-én egy tehergépkocsit vezető nőnél lett pozitív a helyszíni alkoholmérés eredménye,

Csanádapácán, a Szent Gellért úton pedig egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

Az ittasság gyanúját mind a nyolc esetben a rendőrkapitányságon végzett mérések is megerősítették, ezért a járművezetők ellen büntetőeljárás indult és a rendőrök elvették a vezetői engedélyüket. Emellett büntetőeljárás indult egy 16 éves lány ellen is, mert húsvét hétfőn Békésen elvitt egy autót, amiben benne volt az indítókulcs, majd árokba hajtott vele. A lány a gyanú szerint ittas volt – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ittasan vezetni felelőtlenség. Akik alkoholtól befolyásoltan ülnek volán mögé, nemcsak magukat, hanem közlekedő partnereiket is veszélynek teszik ki az utakon! A rendőrség ezért mindenkit arra kér, hogy ha vezet, ne fogyasszon alkoholt! A rendőrök a balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása érdekében az ittas járművezetőkkel szemben is következetesen és határozottan intézkednek.

… hogy mindenki hazaérjen!

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!