Közösségi oldalak

Belföld

Nem bírt egy nő magával Vésztőn, sorompót tört egy férfi Gyulán, nőt vert meg egy férfi Kötegyánban

Garázdaságról értesítették 2023. február 15-én 10 óra 15 perc körül Békés megyében a rendőrséget. Vésztőn, egy orvosi rendelő várójában egy 37 éves vésztői nő arcon ütötte az egyik ismerősét. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon garázdaság gyanúja miatt indult eljárás a nő ellen.


Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás egy gyulai autóssal szemben 2023. február 15-én a Gyulai Rendőrkapitányságon. A gyanú szerint a 66 éves férfi 12 óra körül Gyulán, a Henyei Miklós utcában található vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére behajtott a járműjével és letörte a már mozgó félsorompó csapórúdját. A balesetben senki nem sérült meg.

Vita fajult tettlegességig egy 23 éves férfi és egy 52 éves nő között 2023. február 15-én, délután egy kötegyáni lakóházban. A nézeteltérés során a fiatal férfi bántalmazta a nőt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsítják a kötegyáni férfit – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.