Közösségi oldalak

Belföld

Miklós Attila az MSZP és a Párbeszéd jelöltje

Kunhalmi Ágnes és Miklós Attila

Az MSZP és a Párbeszéd egyaránt hisz abban, hogy 2022-ben kormányváltásnál többre lesz szükség! Korszakváltás kell, amelynek alapfeltétele, hogy minden körzetben a legesélyesebb jelölt legyen a Fidesz kihívója. Ezt a jelöltet kell megtalálni az előválasztás során. Ez a választás nem csak az ellenzék ügye, hanem mindannyiunké! Lehetőséget ad arra, hogy kiválasszuk azokat, akik demokratikus elvek szerint képviselik a többségben levőket, a változást akarókat.

A két szövetséges párt a békéscsabai központú választókerületben Miklós Attilát, az MSZP békéscsabai önkormányzati képviselőjét tartja legalkalmasabbnak arra, hogy legyőzze a Fidesz jelöltjét. Az indulást Kunhalmi Ágnes a szocialista párt társelnöke jelentette be hétfőn egy közös utcafórumot megelőzően.

Miklós Attila 2002 óta önkormányzati képviselő. 19 év önkormányzati és politikai tapasztalatát ajánlja fel a helyi közösségnek. Vállalja, hogy képvisel bennünket, hogy a parlamentben is küzd értünk. Csabaiként a Csabaiakért. Helyi jelöltként látja, hogy az elmúlt időszakban a város nem aknázta ki a lehetőségeit, folyamatosan veszít az erejéből.Civil életében a területfejlesztéssel foglalkozott, jelenleg is fejlesztési vezetőként dolgozik. Szakmai tapasztalata segíthet megteremteni a gazdasági esélyegyenlőséget a térségükben. Az új Országgyűlésben azért akar dolgozni, hogy mindenki számára biztosítottak legyenek az elérhető és minőségi közszolgáltatások, a megbízható és hozzáférhető egészségügy, a magas színvonalú oktatás és közlekedés.

Azért akar tenni, hogy Békéscsabának ne csak 300 éves múltja, hanem olyan jövője legyen, ahol mindenki megtalálja a boldogulását. Olyan jövő, amelyben az itt élőkhelyben és közösen dönthetik el, hogy nekik mi a jó, és nem Budapestről teszik ezt, a fejük felett.

Itt az ideje annak, hogy végre baloldali képviselője legyen Békéscsabának. Egyenlő esélyeket, egyenlő hozzáférést kell közösen teremtenünk, egy félelem nélküli világban!

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna