Közlekedési baleset Békéscsabán és Vésztőn, lopás Körösladányban

Békés megyében 2021. július 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szarvasi úton, 11 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi. A jármű vezetője valószínűleg menet közben rosszul lett. Először érintőlegesen ütközött egy kistehergépkocsival, majd megállás nélkül továbbhajtott, áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és ott ment neki egy út melletti oszlopnak. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Vésztő külterületén 16 óra 30 perc körül egy kanyarban letért az útról és árokba borult egy személygépkocsi. Az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy nő ellen, mert a gyanú szerint 2021. július 10-én Körösladányban meglopta ismerősét. A házából elvitte a mobiltelefonját, valamint a pénztárcájából kivett körülbelül húszezer forintot és egy bankkártyát. A kártyát többször használta, volt, amikor sikerült is fizetnie vele.