Közösségi oldalaink

Belföld

Méhtelepen talált rendszámot szerelt fel egy 53 éves békéscsabai férfi

Horgászni ment barátjával egy férfi, ezért a rendszám nélküli teherautójára egy talált hatósági jelzést rakott fel. Horgászat végeztével, hazafelé a járművel nekiütköztek egy villanyoszlopnak Békéscsaba külterületén. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Horgászni indult ismerősével egy férfi 2021. március 13-án Békéscsaba külterületén. Az 53 éves férfi a rendszám nélküli teherautójára korábban egy méhtelepen talált hatósági jelzést szerelt fel. Hazaindultak a horgászatból, de útközben nekiütköztek egy villanyoszlopnak. A balesetben egyikőjük sem sérült meg. A békéscsabai férfi kihallgatásán elmondta, hogy dísznek vitte haza a rendszámot, de aznap használni akarta az autóját, horgászni szeretett volna menni. A rendőrkapitányság az egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!