Baleset Füzesgyarmaton és Gyulán, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán

Füzesgyarmat külterületén 2021. június 18-án 7 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó felborult, a jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. június 18-án. Először 16 óra 30 perc körül Gyulán, a Diófa utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 20 óra körül Békéscsabán, a Pipacs köz és a Fövenyes utca kereszteződésében állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda és a további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek. A rendőrjárőrök a két férfi jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!