Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, Csanádapácán és Csabaszabadiban, bűncselekmény gyanúja Orosházán és Nagyszénáson

Békés megyében 2021. június 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Csanádapáca külterületén 9 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik járművezető nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Negyed órával később Békéscsabán, a Szabolcs utca és a Tábor utca kereszteződésében egy kisteherautó elütött egy kerékpárral közlekedő férfit, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Csabaszabadiban, az Apácai út és a Gerendási út találkozásánál egy személyautóval közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy másik autónak és összeütköztek. A vétlen jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. június 19-én 7 óra 15 perc körül Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Az 58 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Nagyszénáson, az Orosházi úton 2021. június 19-én 14 óra 30 perc körül egy 35 éves férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a nagyszénási férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.