Meghalt egy motoros a 44-es főúton Békéscsaba és Kondoros között

Fotó: police.hu

A 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán elesett, egy autó alá csúszott és életét vesztette egy motoros. A helyszínelés miatt a rendőrség eltereli a forgalmat.

Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, 2021. június 5-én 15 óra előtt néhány perccel elesett és a neki szemből érkező személyautó alá csúszott egy motoros. A férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A Kondoros felől Békéscsaba irányába tartókat Orosháza felé, illetve az M44-es autóútra terelik, a Békéscsabáról Kondoros felé indulókat pedig az M44-es autóútra irányítják – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

19:15

Egy sávon megindult a forgalom Kondoros és Békéscsaba között

A helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrség feloldotta, a forgalom 17 óra 45 perckor egy sávon megindult – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy.

19:50

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt. A helyszínelés miatt elrendelt útlezárást a rendőrség 2021. június 5-én 19 óra 20 perckor feloldotta, a forgalom mindkét sávon zavartalan – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotó: police.hu
Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – Impresszum