Közösségi oldalak

Belföld

Lopások Gyomaendrődön és Orosházán, kábítószer birtoklás Tótkomlóson, rongálás Békéscsabán

Tíz akkumulátort, kilenc felnit, vízszivattyút, hegesztődrótot és öntözőcsövet loptak el egy gyomaendrődi ház műhelyéből 2024. március 15-én, napközben. A rendőrök még aznap előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A 24 éves fiatalember a kerítésen át mászott be a ház udvarára. A műhely nem volt bezárva, így könnyedén kihordta onnan a dolgokat. A rendőrök azonban mindent lefoglaltak tőle, így a tulajdonost végül nem érte kár.

Betörőt értek tetten a rendőrök 2024. március 15-én, Orosházán. Egy nő 17 óra 36 perckor hívta a segélyhívót azzal, hogy egy Szarvasi utcai ház ablakát betörték, valaki ott van az épületnél. A rendőrök azonnal indultak és a háznál el is fogták a férfit. Egy gázkazánt és egy mosógépet akart elvinni, de a gyors bejelentésnek és rendőri intézkedésnek köszönhetően erre nem volt ideje. A 61 éves orosházi férfi ellen büntetőeljárás indult.

Pénztárcát lopott egy nő egy boltból 2024. március 16-án reggel, Gyomaendrődön. A tárcát a tulajdonosa véletlenül a pulton hagyta, az utána következő vásárló pedig magához vette. A nő, miután kiment a boltból, átgondolta a dolgot. Tudta, hogy van kamera az üzletben és félt, hogy lebukik. Mégsem vitte vissza a tárcát és adta le talált tárgyként, hanem egy holtágba dobta. Benne volt a tulajdonos összes irata és tizenötezer forintja. A lopás bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 26 éves nőt a rendőrök előállították és kihallgatták.

Rolleres fiúnál találtak kábítószer gyanúját keltő anyagot a rendőrök 2024. március 16-án, Tótkomlóson. A tinédzser egy barátjával volt, amikor fél órával éjfél előtt a Kossuth utcában megállították és igazoltatták. A növényi törmelékről azt mondta, hogy órákkal korábban vette és egy abból sodort cigarettát már közösen elszívtak. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a tasakot, amiben az anyag volt, lefoglalták és az ügyben kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendeltek el.

Szomszédjának okozott kárt egy férfi 2024. március 17-én, Békéscsabán. A szomszéd tanyája előtt az utcán lerakott fát benzinnel lelocsolta és meggyújtotta. A 20 ezer forint értékű fa elégett, megsemmisült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit rongálással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna