Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési versenyen mérték össze tudásukat a polgárőrök

Közlekedési versenyen mérték össze tudásukat a polgárőrök

Kilenc csapat indult a Mezőberényben megrendezett XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Versenyen. Csapatban a mezőberényi és tarhosi polgárőrök győztek, egyéniben egy szarvasi polgárőr nyújtotta a legjobb teljesítményt.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2024. április 20-án rendezte meg a XX. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei fordulóját Mezőberényben. A versenyzőket Jakusovszki Zoltán r. alezredes, a Mezőberényi Rendőrörs parancsnoka köszöntötte. Ezután elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat a polgárőrök, tesztet töltöttek és ügyességi pályán is bizonyíthattak. Az eredményhirdetésen Pelleg József r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője köszönte meg a polgárőrök áldozatos munkáját és gratulált a versenyen nyújtott teljesítményükhöz.

A legeredményesebb a mezőberényi és tarhosi polgárőrök csapata lett, amelynek tagjai Balog Marianna, Peres Mihály, Gál Ferenc és Taba Márk Balázs. A második helyen csabaszabadi polgárőrei végeztek.

A négyest Kesjár Mátyás, Tomán Zoltán, Kesjár István Mihály és Kesjár Ádám Dániel alkotta. A harmadik legjobb teljesítményt a szarvasi csoport nyújtotta, amelyben Tusjak Tamás, Pljesovszki János, Pataki Balázs és Juhász Károly Sándor versenyzett. Egyéniben a szarvasi Pljesovszki János lett az első, másodikként végzett Roszik László Róbert Dobozról, a harmadiknak járó díjat pedig Kesjár Ádám Dániel vehette át, aki a csabaszabadi csapat tagja volt.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna