Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési balesetek Gyulán, Békéscsabán, Szarvason és tolvajt fogtak Mezőberényben

Békés megyében 2023. március 23-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Damjanich utcában 6 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Lorántffy utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződésében egy elektromos rollerrel közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy autósnak. Összeütköztek és a nő könnyebben megsérült.

Gyulán, a Szabadkai út és a Szent István utca kereszteződésében 17 óra 30 perc körül, szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt kerékpáros személygépkocsival ütközött, a biciklis nő súlyos sérüléssel került kórházba.

Szarvason, a Zrínyi utcán 18 óra 45 perc körül személygépkocsi érintőlegesen ütközött egy kerékpárossal, a biciklis fiatalember könnyebben megsérült.

Mezőberényben, egy lakóház udvaráról 2023. március 21-e és 23-a között elloptak négy alufelnit a rájuk szerelt gumiabroncsokkal együtt. A történtekről érkezett bejelentés után a rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves mezőberényi férfit. A felniket lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!