Közösségi oldalak

Belföld

Közlekedési balesetek Dévaványán, Tótkomlóson, Szarvason, garázdaság Magyarbánhegyesen és lopás Sarkadon

Békés megyében 2023. május 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Dévaványán, a Hősök terén 8 óra előtt néhány perccel elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két kerékpáros. A vétlen biciklis sérült meg, nyolc napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

Tótkomlóson, a Móricz Zsigmond utcában 15 óra körül egy mezőgazdasági gép nekiütközött egy út szélén álló személygépkocsinak, majd egy ház kerítésének. A baleset valószínűleg azért történt, mert a traktor vezetője menet közben rosszul lett. A férfi a balesetben könnyebben megsérült.

Szarvason, a Szabadság út és a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca kereszteződésében 16 óra 30 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A kerékpáros, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyű sérülést szenvedett.

Magyarbánhegyesen, a Kossuth utcában 2023. május 22-én 12 óra körül egy 22 éves férfi belekötött két másik fiatalba, arcon ütötte őket, majd összeszólalkozott egy intézmény portásával is. A rendőrök a férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2023. május 22-én büntetőeljárást indított egy nő ellen, mert a gyanú szerint Sarkadon többször lopott pénzt egy olyan családtól, akikkel baráti viszonyban van. Ismerte a járást a házukban, tudta, hol tartják a lemezszekrényüket és a kulcsaikat. Legutóbb 2023. május 22-én délután ment be hozzájuk, a háziak nem voltak otthon. Azt, hogy összesen mennyi pénzt vitt el a nő, a nyomozás során tisztázzák a rendőrök – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.