Közösségi oldalak

Belföld

Kábítószeres bukott Tótkomlóson, jogsi nélküli piás sofőr Sarkadon, embercsempész elfogása Nagyszénáson

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy autósnál 2023. május 20-án, Tótkomlóson. A Kossuth utcában állították le, a növényi törmelék a táskájából került elő. A gyorsteszt eredménye alapján a 36 éves kétegyházi férfi kábítószert fogyasztott, ezért büntetőeljárás indult ellene. Az anyagot a rendőrök lefoglalták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2023. május 20-án Sarkadon, a Gyulai útról. Személygépkocsival volt, amikor a rendőrök igazoltatták és megszondáztatták. Miután három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett azért is felelősségre vonják, mert nincs jogosítványa, mivel korábban szintén ittas vezetés miatt elvették tőle és nem szerezte vissza, nem végezte el a számára előírt képzést.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2023. május 19-én, Nagyszénáson elfogtak egy férfit, aki ellen a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A 47 éves férfit ugyanis a bíróság korábban embercsempészés bűntett elkövetése miatt szabadságvesztésre ítélte és ennek letöltését nem kezdte meg. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték  – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!