Közösségi oldalak

Belföld

Könnyű sérüléssel járó balesetek és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2023. szeptember 12-én a Gyula külterületén történt halálos közúti baleset mellett további három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Battonyán, a Fő utcán 6 óra 30 perc körül egy kisteherautó kerékpárost sodort el, a kerékpáros nő könnyebben megsérült.

Békéscsaba külterületén 13 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő, 14 éves fiú.

Gyulán, a Béke tér és a Botond utca kereszteződésében elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi, a vétlen autós megsérült, de állapota nem súlyos.

Fotó: police.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2023. szeptember 12-én 21 óra körül Mezőberényből, a Csabai útról. A 65 éves férfi személygépkocsit vezetett, és a helyszínen, valamint a Békési Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!