Közösségi oldalak

Belföld

Kifosztás és garázdaság Békéscsabán, lopás Kaszaperen, elfogás Medgyesegyházán

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. április 27-én őrizetbe vett egy férfit, mert fizetés nélkül elhajtott egy autóval, amire korábban vételi ajánlatot tett. A kocsi a tulajdonos házának udvarán állt, a kapu zárva volt, de a férfi a gyanú szerint kivette a kulcsát a tulajdonos zsebéből, így jutott ki az udvarról. Az idős férfi mozgáskorlátozottsága miatt nem tudta ezt megakadályozni. A rendőrség a fizetés nélkül távozó vevőt kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítja. Az autót a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

Közlekedési vita fajult garázdaságig 2022. április 27-én 12 óra 30 perc körül Békéscsaba külterületén. Egy tehergépkocsi vezetője vascsővel leverte egy kisbusz visszapillantótükrét. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a 42 éves békési férfit garázdaság elkövetésével gyanúsítják. Felmerült a gyanúja annak, hogy a konfliktus előzménye büntetőfékezés volt. A rendőrség vizsgálja, hogy pontosan mi történt.

Kaszaperen, egy családi ház udvaráról elloptak egy gázpalackot. A bűncselekmény 2022. április 15-e és 23-a között történhetett, a tulajdonos 2022. április 27-én tett bejelentést a rendőrségen. A rendőrök a bejelentés után rövid idő alatt azonosították és előállították a gyanúsítottat. A 60 éves férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított. A gázpalackot a tulajdonos a rendőröktől visszakapta.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. április 27-én elfogtak és előállítottak egy medgyesegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök az 51 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna