Közösségi oldalak

Belföld

Csabacsűdön és Mezőkovácsházán gyermekek sérültek meg, Szarvason pedig egy kerékpáros szenvedett balesetet

Csabacsűdön, 2023. május 20-án 14 óra 30 perc körül felborult egy lovas kocsi. A településen gyermeknapi rendezvény volt, a kocsi a Petőfi utca és az Iskola utca kereszteződésénél állt, gyerekek szálltak fel rá, amikor a ló megugrott és árokba húzta a kocsit. A balesetben hét gyermek sérült meg, az elsődleges vizsgálati eredmények szerint egyikük sem súlyosan.

Fotó: police.hu

Mezőkovácsházán, a Deák utca és az Alkotmány utca kereszteződésében 2023. május 20-án 15 óra körül elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi. Abban az autóban, amelyiknek elsőbbsége lett volna, egy anya ült a 2 éves kisfiával. A biztonsági gyermekülésben utazó gyermek könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Kossuth utcában 2023. május 20-án 15 óra 30 perc körül egy álló személygépkocsi vezetője úgy nyitotta ki a kocsija ajtaját, hogy annak érintőlegesen nekiütközött egy kerékpáros. A férfi könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.