Közösségi oldalak

Belföld

Jogsi nélküli vezetés Újkígyóson, ittas sofőr Méhkeréken, testi sértés Gyulán

Újkígyóson, 2024. január 10-én délelőtt előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök a Park utcában állították le és igazoltatták, majd őrizetbe vették és az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök 2024. január 10-én 13 óra 30 perc körül Méhkeréken, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy férfit ellenőriztek, aki személygépkocsit vezetett, amikor megállították és a helyszíni alkoholmérés eredménye pozitív értéket mutatott. Mivel a további mérések is megerősítették az ittas vezetés gyanúját, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. január 10-én őrizetbe vettek egy férfit, aki Gyulán, a Vásárhelyi Pál utcában bántalmazott egy idős férfit. Többször arcon ütötte, majd amikor a földre esett többször megrugdosta és megtaposta őt. A bántalmazó férfi ellen testi sértés miatt indult büntetőeljárás, az idős férfit pedig kórházba szállították – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.