Közösségi oldalak

Belföld

Jogsi nélkül, piásan balesetet okozó autósokat állítottak elő Békéscsabán és Sarkadon

Jogosítvány nélkül, illetve a gyanú szerint ittasan balesetet okozó autósokat állítottak elő a rendőrök Békéscsabán és Sarkadon. Emellett Orosházán a járőrök egy segítségre szoruló idős nőhöz hívtak mentőt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2024. február 26-án őrizetbe vett egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök délelőtt fél 12 körül Békéscsabán, a Kétegyházi úton igazoltatták, onnan állították elő és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetése miatt eljárást indítottak ellene.

Sarkadon, a Szalontai úton 2024. február 26-án kora délután egy személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és érintőlegesen összeütközött a neki szemből érkező, szabályosan közlekedő autóval. Személyi sérülés nem történt, a balesetet okozó férfi azonban a gyanú szerint ittasan vezetett, ezért büntetőeljárás indult ellene.

Orosházán, a Raksányi Imre utcában 2024. február 26-án 7 óra 45 perc körül a városban járőröző rendőrök felfigyeltek egy egyedül sétáló idős nőre. Zokniban, hálóingben volt és nem tudta megmondani, hogy hol van, hová megy. A rendőrök mentőt hívtak hozzá – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna