Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés, garázdaság és lopás bűncselekmények miatt történtek rendőri intézkedések

Gyomaendrődön, a Fő úton 2023. március 29-én 22 óra 45 perc körül egy férfi úgy vezetett személyautót, hogy a szervezetében alkohol volt. A rendőrök igazoltatták, majd ittas járművezetés gyanúja miatt előállították, feljelentették és elvették a vezetői engedélyét.

Kevermesen, az egyik italmérőben 2023. március 29-én este egy nő, akit ittassága miatt nem szolgáltak ki, hangoskodott és fenyegetőzött. Két vendég ki akarta kísérni az utcára, ekkor a nő egyiküket megfejelte, a férfi könnyű sérülést szenvedett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a történtek ügyében garázdaság bűncselekmény miatt nyomozást rendelt el.

A Békési Rendőrkapitányságon 2023. március 29-én a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, mert korábban Kamuton betört egy tanyába. Szerszámokat, kisgépeket, köztük egy láncfűrészt lopott el onnan, összességében több mint 200 ezer forint kárt okozott. A 28 éves mezőberényi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A láncfűrészt a rendőrök Tiszafüreden, egy férfinél megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.