Közösségi oldalak

Belföld

Határesetek Békés megyéből

A határrendészek egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt intézkedtek a gyulai, és csalás miatt körözött nőt fogtak el a battonyai közúti átkelőhelyen.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2022. május 26-án 21 óra előtt néhány perccel tehergépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az őt és a járművét ellenőrző határrendészek megállapították, hogy a teherautó pótkocsiján a rendszámot meghamisították. A jelzést a rendőrök lefoglalták, a román sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt eljárást indított.

Csalás miatt keresett nőt fogtak el a határrendészek 2022. május 26-án 19 óra 30 perckor a battonyai közúti határátkelőhelyen. A 23 éves román állampolgárságú nő belépésre jelentkezett, és az igazoltatásakor kiderült, hogy az egyiptomi hatóságok elfogatóparancsot adtak ki ellene, ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!