Két baleset és két körözés alapján történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2022. május 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Medgyesegyházán, a Dózsa György utcán, 7 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, a balesetben négyen könnyebben megsérültek.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 16 óra 45 perc körül egy gyalogos-átkelőhely előtt megállt egy személygépkocsi vezetője azért, hogy elsőbbséget adjon egy gyalogosnak. Ezután elindult, és hirtelen a kocsi elé került egy kerékpáros, aki fenn ülve hajtott át a zebrán. Az autós fékezett, de már nem tudott megállni, összeütközött a kerékpárossal. A 13 éves fiú könnyű sérülést szenvedett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2022. május 25-én előállítottak egy fiatalkorú lányt, akit az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság, a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözött. A lányt visszavitték abba a lakásotthonba, ahol él, és átadták a nevelőjének.

Testi sértés és eltűnés miatt körözött fiatalt fogtak el 2022. május 25-én az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 17 éves fiú engedély nélkül volt távol abból a lakásotthonból, ahol él. A rendőrök visszavitték oda, és őt is átadták a nevelőjének – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!