Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyomaendrődön, ittas járművezetés Szarvason, őrizetbe vétel Békéscsabán és Orosházán

Gyomaendrődön, a Fő út és a Bartók Béla utca kereszteződésében 2022. május 27-én 11 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2022. május 27-én 7 óra 15 perc körül Szarvason, a Deák Ferenc utcában. Egy tehergépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A szarvasi férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették az 42 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. május 27-én szabálysértési őrizetbe vett egy dobozi férfit. A 33 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. május 27-én őrizetbe vett egy 38 éves nőt, mert a gyanú szerint kirabolt egy másik nőt Orosházán. Letépte a válláról a táskáját, átkutatta, majd készpénzt vett ki belőle. A bántalmazott nő könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.