Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Három őrizetbe vétel és járművezetés eltiltás hatálya alatt, illetve önbíráskodás miatt történt rendőri intézkedések.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2022. július 7-én új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt őrizetbe vett két férfit. A 28 és 36 éves sarkadi férfiak a nyomozás eddigi adatai szerint rendszeresen nagyobb mennyiségben vásároltak tiltott bódító hatású szert, majd az anyagot kiadagolták és árulták. A bűncselekmény elkövetésében a gyanú szerint egyik rokonuk is részt vett, ellene is büntetőeljárás indult.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. július 7-én szabálysértési őrizetbe vett egy békésszentandrási férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittasság miatt eltiltották a vezetéstől, 2022. július 7-én mégis volán mögé ült egy mezőberényi férfi. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közúti ellenőrzést végző rendőrei a Békés és Békéscsaba közötti úton igazoltatták. Miután kiderült, hogy a Szarvasi Járásbíróság 2022. szeptember 13-áig megtiltotta neki, hogy vezessen, a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

Önbíráskodás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást két szeghalmi férfi ellen a Szeghalmi Rendőrkapitányság, mert 2022. június 6-án elmentek ismerősükhöz, és követelték tőle, hogy adja meg kétezer forintos tartozását. A férfi nem tudott fizetni, ezért úgy megverték, hogy súlyosan megsérült. A történtekről 2022. július 7-én tett bejelentést a rendőrségen – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!