Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, lopás Orosházán, kábítószer birtoklás gyanúja Kunágotán

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, lopás Orosházán és kábítószer birtoklása gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Kunágotán.

Békéscsabán, egy áruház parkolójában 2022. július 6-án 10 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot, amikor el akart menni egy gyalogos mellett. Ráhajtott a férfi lábára és ezzel súlyos sérülést okozott neki. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított egy férfi és egy nő ellen, mert a gyanú szerint 2022. július 6-án este egy orosházi ház udvaráról kerékpárt, szőnyeget és ruhákat vittek el. A rendőrök a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt elfogták őket.

Két ház kertjében foglaltak le a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényeket a rendőrök 2022. július 6-án, Kunágotán. Az egyik helyen egy 31 éves, a másik háznál egy 22 éves férfi gondozta az összesen 22 tövet. A fiatalabb férfi nagymamája házának kertjében termesztette a kendert. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a növények hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.