Közösségi oldalak

Belföld

Három nap, öt baleset, nyolc sérült

Orosházán, Gyomaendrődön, Geszten, Medgyesegyházán és Sarkadon is személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Orosházán, a Gárdonyi Géza utca és a Bokréta utca kereszteződésében 2023. május 12-én 10 óra körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklis nő elesett és súlyos sérülést, felkarcsonttörést szenvedett.

Gyomaendrődön, a Bajcsy – Zsilinszky út és a Kisréti utca kereszteződésében 2023. május 12-én 12 óra 40 perc körül egy személyautó vezetője a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget egy másik személyautónak és összeütköztek. A balesetben az egyik személygépkocsi vezetője, míg a másiknak az utasa sérült meg könnyebben.

Geszten, a Petőfi Sándor utcában 2023. május 12-én 15 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi vezetője tolatás közben nem vette észre, hogy a kocsija mögött egy kerékpárját toló nő megy el. Fellökte a nőt, aki elesett és súlyos sérülést, csonttörést szenvedett.

Medgyesegyházán, a Deák utcában 2023. május 13-án 13 óra 10 perc körül egy személyautó egy kanyarban lesodródott az útról és villanyoszlopnak, majd egy fának ütközött. A kocsiban a vezető mellett ketten utaztak, mindannyian könnyebben megsérültek.

Sarkad külterületén 2023. május 14-én 16 óra 40 perc körül egy személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban letért az útról és árokba hajtott. Az autó utasa könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.