Közösségi oldalak

Belföld

Halálos közlekedési baleset Vésztő és Szeghalom között

Letért az útról és beton villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a Vésztő és Szeghalom közötti útszakaszon. A balesetben a járművet vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. augusztus 9-én 23 óra 59 perckor. Egy személygépkocsi a Vésztő és Szeghalom közötti útszakaszon letért az útról és beton villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a járművet vezető 30 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A magasfeszültségű vezeték leszakadt, ezért a helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik. A baleset helyszínét Csökmő és Újiráz irányába kerülhetik el az arra közlekedők – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

9:30

Megszűnt a forgalomkorlátozás Vésztő és Szeghalom között

A helyreállító-munka befejeződött, az útlezárást a rendőrség 2021. augusztus 10-én 7 óra 46 perckor feloldotta. A forgalom mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.