Közösségi oldalak

Belföld

Halálos közlekedési baleset Orosháza és Kardoskút között

Két személygépkocsi ütközött össze az Orosháza és Kardoskút közötti úton. A balesetben az egyik autó vezetője életét vesztette.

Az Orosháza és Kardoskút közötti úton, 2021. október 20-án 12 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges információk szerint a másik autó vezetője megsérült. A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. Az Orosháza felől és a Kardoskút irányából érkezőket is Kaszaper felé terelik – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

18:40

A rendőrség feloldotta az útlezárást

Befejeződött a helyszínelés az Orosháza és Kardoskút közötti úton, ahol 2021. október 20-án 12 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A teljes útlezárást a rendőrség feloldotta, a forgalom zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.