Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Orosházán, Békéscsabán és Okányban, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán és Békésen

Békés megyében 2021. október 20-án a halálos közlekedési baleseten kívül, további három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Dobozi úton 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője hátulról nekiütközött egy hulladékszállító teherautónak. A tehergépkocsin utazó munkás és az autó vezetője is könnyű sérülést szenvedett.

Szintén Békéscsabán, a Dobozi út és a Dedinszky Gyula utca kereszteződésében 16 óra körül egy kisteherautóval közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy kerékpáros lánynak és összeütköztek. A balesetben a 12 éves lány könnyebben megsérült.

Okányban, a Kossuth utca és a Vasút utca kereszteződésében 19 óra 45 perc körül egy személygépkocsi betonkerítésnek ütközött. A jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 20-án 10 óra 30 perc körül Békésen, a Szarvasi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A 61 éves nőt a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Ezért a rendőrök a nő ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát.

Ezután Békéscsabán, a Nagyrét tanyánál 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetőjének igazoltatásakor jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit a rendőrök előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol miután újabb légalkoholmérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, büntetőeljárás indult ellene. Közben az is kiderült, hogy a kocsit, amivel közlekedett, korábban kivonták a forgalomból, illetve hogy a férfinek nincs jogosítványa, úgy vezetett. Ez utóbbi szabálysértés miatt a rendőrök őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna