Közösségi oldalak

Belföld

Halálos baleset Vésztőnél, piás sofőr Békéscsabán, segítségnyújtás Gerendáson

Közlekedési baleset Vésztő külterületén, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és segítségnyújtás Gerendáson.

Mint azt portálunk korábban megírta, Vésztő külterületén, 2021. március 13-án 14 óra 45 perc körül fának ütközött egy Bélmegyer irányából Vésztő felé tartó személygépkocsi. Az autó vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba, ahol éjszaka életét vesztette.

Vésztő külterületén, fának ütközött egy Bélmegyer irányából Vésztő felé tartó személygépkocsi. Fotó: police.hu

Békéscsabán, az Omaszta utcában 2021. március 13-án 16 óra 30 perc körül egy kistehergépkocsi nekiütközött egy villanyoszlopnak, majd egy nagyréti tanya kerítésének. A balesetben a jármű vezetője és utasa sem sérült meg, a sofőrnek azonban nincs vezetői engedélye és a gyanú szerint ittasan vezetett. A kisteherautót pedig korábban kivonták a forgalomból, ezért egy másik jármű rendszáma volt rajta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a teherautót vezető férfi ellen több eljárást indított.

Gerendásról, 2021. március 13-án 19 óra körül kért rendőri segítséget egy nő, mert a háza előtt állt egy idős asszony, aki láthatóan zavart volt. A 73 éves nő a rendőröknek elmondta, hogy Újkígyóson lakik, kerékpárral indult el otthonról, de eltévedt és nagyon elfáradt, ezért állt meg. Közben a családja kereste, éppen a rendőri intézkedés előtt nem sokkal jelentették be az eltűnését. A rendőrök az idős nőt épségben visszavitték Újkígyósra és átadták a családjának. A kerékpárja hazaszállításáról az újkígyósi polgárőrség gondoskodik – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.