Közösségi oldalaink

Belföld

Kenderültetvényt számoltak fel a rendőrök Szeghalmon

Egy férfi állítása szerint saját használatra termesztett az udvarán álló tárolóban a gyanú szerint kábítószert tartalmazó növényeket. A rendőrök 56 élő tövet foglaltak le tőle.

Kendert termesztett az udvarán, a garázsa melletti tárolóban egy férfi Szeghalmon. A rendőrök 2021. március 11-én kutatást tartottak nála és 56 tő élő növényt foglaltak le. A férfi állítása szerint saját használatra termesztette a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendert, másoknak nem adott belőle. A helyiségben igyekezett a növények fejlődéséhez ideális körülményeket teremteni. Tápoldattal öntözte a töveket, illetve fűtést és szellőztetőberendezést is működtetett a tárolóban. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a növényeket igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!