Közösségi oldalak

Belföld

Ellopta a pénztárcát, majd állítólag beledobta a holtág vizébe Gyomaendrődön

Boltban felejtette egy nő a pénztárcáját Gyomaendrődön. Aki megtalálta, bedobta egy holtág vizébe. Azonnal elsüllyedt, így nem lett meg, a lopás gyanúsítottja viszont igen. A rendőrség vádemelést javasol ellene.

Ellopták egy nő pénztárcáját 2024. március 16-án Gyomaendrődön. Boltban volt, majd miután fizetett, és elpakolt, a kosártartó pulton felejtette. Kiment az utcára, ahol még fel is figyelt egy fiatal nőre, aki visszafordult, mert véletlenül magával vitte a bevásárlókosarat. Később, amikor máshol akart vásárolni, észrevette, hogy nincs meg a tárcája. Visszament a boltba, megnézték a kamerák felvételét, és látták, hogy az a vásárló tette el, aki visszavitte a kosarat.

Felismerték, tudták, hol lakik, ezért a meglopott nő a lányával elment hozzá és kérdőre vonta. Nekik tagadta, hogy elvette az őrizetlenül hagyott pénztárcát, de közben megjelentek a kapujában a rendőrök is, akik előállították. A kihallgatásán már elismerte, hogy betette a kabátja belső zsebébe, és sietve távozott. Olyannyira igyekezett eltűnni, hogy még azt az üdítőt is otthagyta, amit megvett. Az utcán látta a nőt, utána tudott volna szólni, de nem adta vissza neki. Azt állítja, megijedt, hogy baj lehet abból, amit tett, ezért a tárcát a benne lévő körülbelül 15 ezer forinttal és iratokkal együtt egy holtágba dobta. Azonnal elsüllyedt a vízben, nem lett meg.

A Szarvasi Rendőrkapitányság a 26 éves gyomaendrődi nőt lopás vétségével gyanúsítja, és az ellene indult eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna