Közösségi oldalak

Belföld

Garázdaság Békésen, Szeghalmon, és Dombegyházon, öt piás sofőr bukott meg Békés megyében

A Gyulai Rendőrkapitányság 2022. február 5-én őrizetbe vett egy 24 éves férfit, mert a Gyulai Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot adott ki ellene.

Békésen, egy presszóban 2022. február 5-én délután összeverekedett két férfi, majd mindkettőjük oldalán egy-egy családtag is bekapcsolódott az ütésváltásba. Mind a négy férfi könnyebben megsérült, egyiküket a Békési Rendőrkapitányság őrizetbe vette. A rendőrök a történtek után csoportos garázdaság miatt elrendelt nyomozás keretében vizsgálják a konfliktus körülményeit.

Szeghalmon, egy vendéglátóhelyen 2022. február 5-én 23 óra 45 perc körül egy férfi arcon ütött egy másik vendéget. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett, támadóját a rendőrök előállították és garázdasággal gyanúsítják.

Dombegyházon, egy italmérőnél 2022. február 6-án éjjel 1 óra körül összeverekedett két férfi. Korábbi sérelem miatt alakult ki a vita, ami tettlegességig fajult. Az egyik férfi könnyű sérülést szenvedett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügyben garázdaság miatt büntetőeljárást indított.

Békés megyében 2022. február 5-én öt férfi ellen tettek büntetőfeljelentést a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Hárman személygépkocsit vezettek, egy férfi elektromos kerékpárral közlekedett, a negyedik igazoltatott pedig kerti traktorral volt. A traktorosnak nincs jogosítványa, ezért a rendőrök engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. A személygépkocsi-vezetők közül pedig az egyik férfi balesetet okozott. Dobozon, a Zsibongó utcában nekitoltatott egy álló autónak, majd elhajtott, de a parkoló kocsi tulajdonosa utánament és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna