Közösségi oldalak

Belföld

Forgalomból kivont autóval „biliárdozott” egy hazudozó nagykamarási férfi

Forgalomból kivont autóval, a gyanú szerint ittasan ment neki több mindennek egy férfi Nagykamaráson. Megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy nem ő volt, de nem járt sikerrel.

Kistraktor után kapcsolt vetőgépnek ütközött egy személygépkocsi 2024. május 21-én délután Nagykamaráson, az Árpád utcában. Szerencsére a traktor vezetője nem sérült meg, de az autós ezt nem tudhatta, mert a baleset után megállás nélkül elhajtott. A traktoros viszont félrehúzódott, és a rendőröknek elmondta, hogy milyen színű, márkájú kocsi volt, és a vezetőről is tudott információt adni.

A rendőrök percekkel később otthon találták a férfit, aki elmesélte, hogy az autót külföldieknek adta kölcsön. Az indítókulcs viszont nála volt, a kocsi pedig a háza udvarán állt még meleg motorháztetővel. A külföldiek, akiket emlegetett, sehol nem voltak, és a traktoros által adott személyleírás is egyértelműen ráillett. Megszondáztatták a mesemondót, és az alkoholteszter olyan magas értéket mutatott, hogy az már az ittas járművezetésnél bűncselekmény. Közben kiderült, hogy a forgalomból kivont kocsival a Damjanich utcában egy bokornak és egy villanyoszlop betongyámjának is nekiment, erről árulkodtak a helyszínen maradt törmelékek.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntető- és szabálysértési eljárást is indított a nagykamarási férfi ellen – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna